به گزارش راهبرد معاصر؛ آیا دونالد ترامپ مرده؟ فوت ترامپ و .... عباراتی که در فضای مجازی زیاد سرچ می شود و حال وخیم ترامپ پس از ابتلای ترامپ به کرونا و خبر به کما رفتن ترامپ در پی ابتلا به کرونا به این شایعات بیشتر دامن می زند. شایعه فوت ترامپ اگرچه هنوز از سوی هیچ مقام رسمی امریکا تایید نشده است، اما خبر فوت دونالد ترامپ می تواند تاثیرات زیادی بر جهان بگذارد. در ادامه آثار مرگ ترامپ بر جهان و آخرین وضعیت جسمانی دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا پس از ابتلا به کرونا را مورد بررسی قرار دادیم.
یکی از مشاوران دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت : ترامپ به شدت دچار خستگی و بی حالی شده است و از دشواری در تنفس رنج می برد.
تست کرونای دونالد ترامپ و ملانیا، همسرش مثبت اعلام شده است و هم اکنون در بیمارستان نظامی در واشنگتن بستری شده است.
در همین حال پس از اعلام خبر ابتلای "دونالد ترامپ" رئیس جمهوری آمریکا به ویروس کرونا، تصویری در رسانههای اجتماعی از کارتون "سیمپسونها" منتشر شده است.
در این تصویر کارتونی که نسخه فردی زرد رنگ از رئیس جمهوری امریکا است، او در تابوت قرار گرفته است.
برخی از کاربران توئیتر این تصویر را به سخره گرفتهاند و برخی دیگر اشاره کردهاند که اگر ترامپ بر اثر ابتلا به کرونا فوت کند باید به طور جدی بررسی بیشتری درباره کارتون سیمپسونها صورت گیرد.
کارتون "سیمپسونها" بلندترین مجموعه تلویزیونی "کمدی موقعیت" امریکایی است که از ۱۷ دسامبر ۱۹۸۹ تاکنون از شبکه "فاکس" پخش میشود. این مجموعه فیلم در شهر ساختگی "اسپرینگ فیلد" اجرا میشود که فرهنگ آمریکایی، ارتباطات تلویزیونی و دیگر رفتارهای انسانی را به تصویر میکشد.
پیش از این نیز گفته شده بود که این کارتون پیشگوییهای زیادی را درباره وقایع سیاسی انجام داده و به تصویر کشیده است از جمله پیشگویی کرونا که در کارتون از آن تحت عنوان ویروسی آسیایی که توسط افراد از طریق عطسه منتشر شده و انتقال مییابد یاد شده بود.
این انیمیشن در سال ۲۰۱۸ تصویری از ترامپ پس از ترور و در تابوت را نشان میداد.
در شرایطی که دونالد ترامپ، رئیسجمهوری آمریکا جمعه عازم مرکز درمانی «والتر رید» شد، بسیار از کاربران توییتری از جمله جو بایدن، رقیب دموکرات او آرزوی بهبودی سریع برای او داشتند.
با این حال، بسیاری دیگر از کاربران هم برای او آرزوی مرگ بر اثر ابتلا به کرونا را داشتند. این ویروس در دوران رهبری او جان بیش از ۲۰۰ هزار تن را در آمریکا گرفته است، در حالی که او مرتبا شدت این بیماری را انکار میکرد.
شبکه اجتماعی توییتر جمعه در پیامی تایید کرد، چنین اقداماتی نقض سیاستی است که مانع از انتشار توییتهایی میشود که "آرزو یا امید وارد آمدن ضربهای مهلک به شخص یا گروهی از مردم را دارند."
در پیام شبکه توییتر آمده است: توییتهایی که حاوی آرزو یا امید مرگ باشند و همچنین پیامهای که به وارد آمدن آسیب شدید یا بیماری مرگبار علیه شخصی امید دارند، اجازه انتشار ندارند و حذف خواهند شد. این سیاست از آوریل اجرایی شده و شامل حال تمام کاربران میشود، نه فقط ترامپ.
این اطلاعیه موجب شگفتی بسیاری از کاربران توییتری شده است که از بابت دیدگاههای خودشان بارها به مرگ تهدید شدهاند.
یکی از کاربران در پیامی نوشت: تصمیم برای اجرای ناگهانی این سیاست تأکید میکند که متمرکز کردن تصمیماتی به منظور تعدیل محتوا با انحصارات شرکتهای بزرگ، همیشه از قدرتمندان محافظت کرده و حاشیهنشینان را ساکت میکند.
سخنگوی شرکت توییتر اعلام کرد فعالیت برخی از کاربران تعلیق شده است اما این شرکت روی همه توییتها اقدام نمیکند. این سخنگو به نشریه گاردین گفت: ما حذف محتوا را زمانی اولویت قرار میدهیم که علنا خواستار اقدام برای آسیب رساندن باشد.
بسیاری از کاربران توییتر اما این سیاست را ریاکارانه توصیف کردند و به پیامهای تهدیدآمیزی که برخی از کاربران دریافت میکنند و توییتر هم واکنشی به آنها ندارد، اشاره کردهاند.
خبر مثبت شدن تست کرونای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بازارهای بین المللی را تحت تاثیر قرار داد. این مسئله موجب سقوط سهام در آسیا شد و شاخص سهام در آمریکا ۴/ ۱ درصد افت کرد و قیمت نفت نیز حدود سه درصد کاهش یافت. در همین حال قیمت دلار آمریکا در برابر برخی ارزها مثل دلار استرالیا یک درصد افزایش یافت. قیمت یورو و ین ژاپن نیز نسبت به دلار نیمدرصد کاهش یافت.
هر چند بازار ایران مجزا از این تغییرات رفتار کرد و شاخص بورس در روز شنبه با رشد روبرو شد، با این همه اما فعالان بازارهای مالی در دنیا همچنان در تعلیق اخبار احتمالی بعدی نیز قرار دارند. ترامپ 74 ساله اگر نتواند از این بیماری به سلامت عبور کند چه اتفاقی در بازارهای جهانی رخ خواهد داد؟
این سوال البته برای فعالان بازارهای مالی در ایران نیز مطرح می شود، چرا که بازارهای مالی ایران طی 6 ماه گذشته با نوسان های زیادی همراه بوده است، مسئله ای که حالا کارشناسان در خصوص آینده نظرات متفاوتی ارائه می کنند.
علی حیدری، کارشناس بازارهای مالی می گوید: هرگونه تحول در اقتصاد ایالات متحده با توجه به سهم 40 درصدی این کشور در GDP کل دنیا میتواند بر سایر کشورها اثرگذار باشد، اما اصولاٌ در اقتصادهای بسته ای مانند ایران که دچار خودتحریمی هستند کمتر اثرگذار است.
وی می افزاید: بنابراین هرگونه مشکلی اعم از ادامه بیماری و یا حتی فوت ترامپ، تنها اثر لحظه ای خواهد گذاشت و اثر عمیقی بر بازارهای مالی ایران نخواهد گذاشت. مگر اینکه برخی با توجیه و استناد به تحولات آمریکا، عدم مسئولیت پذیری خودشان را از نظر روانشناسی فرافکنی کنند.
حیدری همچنین تصریح می کند: در حیطه بین المللی به این دلیل که بازارهای مالی از الان خود را برای ادامه بیماری و یا فوت احتمالی ترامپ آماده کرده اند و نوسان را در خبر غیر منتظره پیش خور کرده اند، تنها اثر کوتاه مدت خواهد داشت.
این کارشناس بازارهای مالی با تاکید بر اینکه ادامه بیماری ترامپ می تواند در رای آوری او اثر مثبتی داشته باشد، اظهار می کند: احتمال کنسل شدن مناظره ها و عملکرد مثبت او در اقتصاد آمریکا برای ترامپ برگ برنده محسوب شود، اما اگر ترامپ فوت کند به دلیل آمادگی بازار برای این رخداد اثر لحظه ای خواهد گذاشت. طبق قانون آمریکا بعد از ترامپ، معاون او امور را در دست می گیرد که به نسبت متعادل تر است. در کل بود و نبود ترامپ چندان اثر عمیقی بر بازارهای داخلی ایران نخواهد داشت.
حیدری خاطرنشان می کند: در اکثر نقاط دنیا سیاست و اقتصاد وابسته با اشخاص نیست بلکه احزاب و گروه های سیاسی تعیین کننده هستند که رسانه ها نیز ناظر قدرتمندی در اجرای سیاست ها هستند.
وی می گوید: در کشوری مانند آمریکا سیاست ها در کلیت فرقی ندارد بلکه شیوه اجرا متفاوت است، احزاب در این کشور با توجه به شفاف تر شدن اقتصاد چندان تفاوتی در اصل ندارند.
حیدری با بیان اینکه بسیاری از اظهار نظرها درباره تاثیر انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران سطحی است، میافزاید: باید در نظر داشت که نمی توان ضعف های داخلی را در اثر انتخابات آمریکا بر اقتصاد ایران پوشاند.
وی تصریح می کند: تحریم های سال 99 با خزانه داری آمریکا شروع شد که به معنای آن است که هر کشوری بخواهد با ایران کار کند باید مجوز خزانه داری را داشته باشد و رئیس جمهوری آمریکا در اولویت دوم است یعنی اگر حتی اوباما هم رئیس جمهور شود با توجه با این قانون، برداشته شدن تحریم ها 2 تا 3 سال زمان می برد که باید حزب غالب نفوذ زیادی در سنا داشته باشد.
این کارشناس اقتصادی یادآور می شود: بنابراین مرگ احتمالی ترامپ و یا آمدن بایدن تنها یک شادی لحظه ای ایجاد می کند اما در کلیت ماجرا اثر مهمی نخواهد داشت.
حیدری تاکید می کند: باید در نظر داشت که با بی تدبیری در کشور، نفت آمریکا جایگزین نفت ایران در بازارهای جهانی شده و این دردی است که به زودی درمان نخواهد شد. در حال حاضر هم در فروش و هم در بازگشت ارز مشکل داریم.
وی می گوید: به جای فرافکنی در سیاست های بین الملل بهتر است مجلس شورای اسلامی استقلال بانک مرکزی را به رسمیت بشناسد تا بانک مرکزی بتواند در مذاکره با سازمان جهانی پول با دست بالا وارد شود تا شاید صادرکننده بتواند با کاهش برخی از تحریم های پولی اقدام به صادرات کند.
مشکلات کشور ما از داخل کشور و مسئولین و نظام خودمونه الکی ادرس به ما ندن که امریکا و اسرائیل و ..